zaterdag 1 april 2017

Druk, druk, druk

...en zo is er weer bijna een maand voorbij gegaan. Misschien moet ik van het bloggen maar een zaterdagmorgen dingetje maken. Dat lijkt het tijdstip te zijn dat ik vaak wel tijd en energie ervoor heb.

Hypotheek


Momenteel lossen we per maand €200,- extra af. Het staatje  aan de rechterkant van de pagina blijft daardoor een wat steilere daling weergeven.

Hypotheekrente


Deze is weer wat gestegen.

Trouwen


Over 4 weken is het zover! Nog een paar laatste dingen regelen. Straks even contact met onze ceremoniemeester om te kijken of alle genodigden iets van zich hebben laten horen.

Formule-1


Het seizoen 2017 is begonnen met de eerste race in Australiƫ. Inhalen (b)lijkt niet makkelijker maar juist moeilijker geworden. De auto's zijn breder en zien er, wat mij betreft, een stuk mooier en agressiever uit.

Max


Met een 5e startplaats en gefinisht als 5e deed hij wat onder de gegeven omstandigheden mogelijk was. Overigens startte Max nog nooit eerder met een Red-Bull aan deze Grand Prix. Zijn beste startpositie werd geƫvenaard, zijn beste resultaat (10e) werd ruimschoots verbeterd. Nog wel wat werk aan de winkel bij Red Bull, want momenteel zijn ze het 3e team, zonder druk van achteren, dat dan weer niet.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten