maandag 21 november 2022

Zo, daar was ik weer eens. Drukdrukdruk, life happens :-)


Inkomsten AirBnB

De Ierse gast is 2 weken mijn huisgenoot geweest (3 nachten per week) en heeft 3 keer geholpen de katten te zoeken en te vangen die even zo vaak door zijn schuld het hazenpad gekozen hadden. (!) Daar blijft het bij want hij kreeg werk elders. Ik vind het prima want thuis kom ik graag tot rust en een semi-permanente gast (hoe netjes en vriendelijk ook) die een ander dag/nacht ritme heeft helpt dan niet zo. Nog los van stress of mijn katten iets is overkomen of zoiets. Het was gezellig en de inkomsten waren welkom.


Werk

Op het werk gaat het grotendeels goed. Ik kijk voorlopig alleen maar naar de korte termijn (dit schooljaar) en zelfs dan is het pittig. Niet met de pubers maar met een tweetal volwassenen waarmee het lastig communiceren is. A.s. donderdag is er een gesprek met de sectie waarvan beiden deel uitmaken en 2 afdelingsleiders. Ik weet niet zo goed wat te verwachten, we zien het wel.


Stress

De verhoudingen met een naast familielid zijn gelukkig volledig hersteld. Ongemerkt bleek dit toch behoorlijke impact te hebben want mijn rugklachten waren behoorlijk verergerd de afgelopen week of twee. Die zijn nu nagenoeg verdwenen...


Overgestapt

Behalve dat ik zelf momenteel wel energiek ben, ben ik pas overgestapt naar een nieuwe leverancier. De eindafrekening van de oude heb ik binnen en mijn hoop bleek niet ijdel te zijn: ik krijg bijna €1500 terug, joepie!

De nieuwe leverancier wilde het maandbedrag alweer ophogen...nou, niet nodig volgens mij. Komende maand nog eenmaal €190 terwijl de huidige tarieven nog gelden en vanaf januari dus de afgetopte bedragen. Ik houd het verbruik van met name gas wel in de gaten. Als dat niet boven de 100 m³ komt zit ik wel goed voor december. In januari ga ik zelf ff narekenen wat ik per maand qua kosten heb met de nieuwe regels. Ik denk dat het maandbedrag dan drastisch omlaag kan.

Fijne avond!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten