donderdag 16 maart 2023

De rente daalt! (en stijgt)

Bij de ASR zijn de variabele rente en 1-jaarsrente weer iets gestegen. De 5-jaars rente bleef gelijk en de 10-jaars rente daalde iets, naar 4,01%.


Hoe langer je vastzet hoe lager de rente....oké, dit lijkt een voorbode voor een daling over de hele breedte, op termijn. Nou we zien het wel. Tot maart 2024 staat het bij mij vast op 3,79%.


(werk-)druk

Deze week is er elke dag iets extra´s en ik moet dus regelmatig schakelen.

Maandag: Lesgeven op school 2 - 's avonds badminton toernooi  
Dinsdag: Vergaderen bij CvTE (hele dag) - 's avonds 10 min. gesprekken op school 2 - bandrepetitie
Woensdag: Lesgeven op school 1 + invaluur, stemmen, regulier badmintonnen
Donderdag: Lesgeven op school 1 + intervisie bijeenkomst
Vrijdag: ingelaste sectievergadering + Lesgeven school 1 + concert met muziekvereniging

De onderstreepte bezigheden zijn niet regulier, ook repeteerden we eerder niet wekelijks op dinsdag, maar met een optreden in het verschiet doen we dat wel. Wat mij betreft laten we dat zo :-)

Waarom deze opsomming? Nou, het is mooi te merken dat het allemaal lijkt te lukken. Mijn belastbaarheid is dus weer wat gegroeid en dat is toch een mooi ding!


Energie


Met de energie gaat het dus best goed en de komende maanden met meer licht en warmte zal het allemaal best goed komen. Hopelijk binnenkort ook eens wat extra rust om eens serieus na te denken wat ik wil met m'n leven :-)
Het winterse weer lijkt nu echt achter de rug en de middagtemperaturen in de twee cijfers lijken er ook te komen. Het formule-1 seizoen is weer begonnen en de voortekenen voor Max, Red Bull en Alonso zijn goed!

Mijn spaarrekening laat ik lekker aangroeien om opties te houden voor.....(wordt vervolgd)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten