maandag 24 juli 2017

Vakantie in en om het huis

Afgezien van het weekendje Denemarken waar we gisteren van terug kwamen zal de zomervakantie 2017 vooral "rund um Hause" zijn.

Vaak zijn dit de leukste vakanties omdat je aan allerlei klusjes toe komt die je op een gezapig tempo kunt uitvoeren. Het nuttige en opgeruimde gevoel, hopelijk gecombineerd met een beetje lekker weer vind ik erg prettig. Lokaal vallen er ook leuke dingen te beleven, alleen al in mijn stamcafé is er de komende week een pubquiz en een beachparty.

Zojuist de computer/werkkamer een beetje opgeruimd, kasten verplaatst en voilà: het lijkt een stuk ruimer.

Auto


Misschien de auto maar eens wassen vandaag, of morgen en oh ja: morgen gaan we een nieuwe (tweedehands) auto kopen voor vrouwlief, ook altijd spannend! Er zal een hap uit ons spaargeld gaan maar voor dergelijke uitgaven is het immers ook bedoeld. Beter nu een goede kans pakken dan wachten tot haar huidige auto ermee stopt en dan per direct moeten kiezen. Meestal maak je dan niet de juiste keuze.

Vakantiegevoel


Het teken dat het vakantiegevoel goed aanwezig is is het feit dat ik niet weet welke dag van de week het is. Misschien gaan we binnenkort nog een weekendje naar Luxemburg, daar ben je immers zo!

Ik wens iedereen een ontspannen zomervakantie in "Balkonia", de kanarische (w)eilanden of waar dan ook ter wereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten