zaterdag 19 februari 2022

De hypotheekrente stijgt...

....en dat is een hele tijd niet gebeurd!

Ik houd alleen de rentes van mijn huidige verstrekker bij en dan nog alleen van korte looptijden. Hieronder een mooi grafiekje van de hypotheekrentes van A.S.R. van looptijden 1, 5 en 10 jaar en variabel:


 Legenda 

 • blauw - variabele rente
 • paars - 10 jr. vast
 • groen - 5 jr. vast
 • rood - 1 jr. vast
In heel 2021 was er niet één renteherziening voor deze kortlopende periodes.
De variabele rente is zelfs al stabiel sinds 13 maart 2020 op 1,40% en feitelijk al sinds 8 juni 2017 constant.


Werk / UWV


Op het werk gaat het best goed. Zo lang ik mijn energie verstandig besteed (en dus elke dag iets overhoud) dan gaat het goed en ook steeds ietsje beter.

Van de UWV niks meer gehoord en ik vind het allemaal prima zo. Ik werk aan mijn eigen herstel en vanaf volgende maand hoop ik daar wat professionele handvatten bij te krijgen.

Sporten doe ik ook weer wekelijks, ook nog een beetje met de handrem erop. Bloggen staat niet heel hoog op mijn prioriteitenlijstje maar vandaag had ik er even energie voor en zin in.


Festivals / 1G


Een avondje in het café lukt in principe al en ik hoop volgende maand al het eerste (kleine) festival bij te wonen! Er vanuit gaande dat het met zowel de Corona situatie als met mezelf steeds beter gaat wordt 2022 het jaar van de festivals!
Dat wordt nog een hele planning en daar ga ik zo maar es aan beginnen.

Voor zover de situatie nu is betekent een festival binnen en met meer dan 500 bezoekers dus even testen. Dit wordt mogelijk op 15 maart herzien, het festival is op 19 maart.

De eerder genoemde vriend cq. Corona wappie weigert zich te laten testen dus vooralsnog gaat ie niet mee. (Hij heeft wel een kaartje.)

Ik ga aan mijn planning werken: fijn weekend!

2 opmerkingen:

 1. Hoi Mark, goed om te lezen dat je er nog bent en de juiste prioriteiten stelt: cafébezoek, festivals plannen, beetje bloggen en wat werken. Gelukkig geen gedoe met het UWV, en volgens mij krijg je dat pas als je na een jaar nog niet volledig werkt. Let daar overigens goed op: ziek is ziek, ook al werk je voor bijvoorbeeld 80%. Dat heb ik meegemaakt, ik dacht dat ik dan maar 20% ziek was, maar zo was het niet. Enfin, jij bent iemand die alles goed uitzoekt en zal dit vast allemaal weten. Blijf goed voor jezelf zorgen en met alle leuke vooruitzichten alvast veel lol met plannen! Groet Niek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Niek,
  Haha, niet altijd hoor! Van het UWV weet ik weinig maar zolang ik er geen geld van gehad heb (of überhaupt iets teruggehoord) verwacht ik geen problemen.
  Thanks, ga ik doen!
  groetjes,
  Mark

  BeantwoordenVerwijderen