donderdag 7 april 2022

< 100!

Op de intensive care liggen in Nederland minder dan 100 patiënten met Covid. De laatste keer dat dit aantal zo laag was was op 19 juli 2021. 

Vanaf het begin van de pandemie heb ik de cijfers gevolgd, soms te nauwgezet, om een vorm van grip op de situatie te ervaren. Ik ben de laatste tijd behoorlijk aan het afbouwen en deze maand bouw ik het af naar 0.


Productief


Ik heb een weekschema gemaakt voor het huishouden en het wordt hoog tijd dat ik het schema ook daadwerkelijk ga toepassen. Ik ga er dus zo mee aan de slag.

Mijn (bij-)baantje op een andere school bevalt goed. Ook wiskundelessen voor onderbouwklassen schud ik nog uit mijn mouw. De meeste lessen zijn trouwens "flex-lessen" waar leerlingen voor in kunnen tekenen en met vragen kunnen komen. Als lesgevende docent en eindverantwoordelijke ben ik er alleen voorstander van als het niet gepaard gaat met bezuinigingen en het proportioneel is.

Als docent die alleen verantwoordelijk is voor een goede les vind ik het prima.

Oké, nu aan het werk!


4 opmerkingen:

 1. Hoi Mark, hoop dat je huishoudelijke klussen zijn gelukt. Klinkt lekker relaxed, die bijbaan. Binnenkort lang weekend en dan ook snel vakantie en daarna is het schooljaar weer zo goed als voorbij! Nog spannend nieuws te melden, je had laatst een cliffhanger als ik t me goed herinner! Groet Niek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Niek, ja die zijn gelukt. Het huis is nog niet helemaal op orde maar vandaag heb ik er wel weer tijd voor.
  Yes, het schooljaar gaat hard! Ehm....cliffhanger? Ik ga even teruglezen! Geen idee meer eigenlijk!
  gr.
  Mark

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, de eventuele carrière-switch denk ik? Daarover nog geen nieuws :-)

   Verwijderen
  2. Ja, ik had het idee dat je met iets bezig was.... ik lees het tzt wel. Alvast een goed lang weekend! Groet Niek

   Verwijderen