maandag 21 mei 2018

Dubbele overstap

Zoals al eerder gemeld stap ik binnenkort over van energieleverancier: van BudgetEnergie naar VandeBron. Door de overstapbonus zal ik hier, als ik het goed berekend heb, iets besparen. Belangrijker is dat de energie van VandeBron helemaal groen is.

Internet en TV


Door een aangekondigde tariefsverhoging ben ik ook maar eens wat gaan vergelijken qua internet-providers. Mede doordat er een combi-voordeeltje te halen viel bij Telfort, ik bel mobiel via hen (SIM only uiteraard), ga ik naar hen overstappen.

De vaste lijn kan wel weg want die gebruikte ik toch al weinig en dat helpt ook om een lager maandbedrag te krijgen. Bij Ziggo was er geen optie om hier geld op te besparen.

Nu ik erover nadenk: ik ben eigenlijk nog nooit overgestapt! Ik had altijd UPC, dat later fuseerde met Ziggo. Een belangrijke reden om te blijven bij Ziggo, als rechtgeaarde fan, waren de Formule-1 uitzendingen. Maar ik trek het commentaar van Olav Mol echt niet meer... Ik kijk wel via RTL+ of via een stream.

De uiteindelijke besparing zou meer dan €10 per maand zijn. Zeker de moeite waard wat mij betreft.


5 opmerkingen:

 1. zeker, wij zijn gisteren overgestapt voor de energie. TV overwegen we ook, vooral vanwege de vele storingen die we de laatste tijd bij ziggo hebben..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Storingen lijkt me ook een prima reden, als je zeker weet dat het aan de provider ligt.

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tip: laat je na het jaarcontract terugbellen door Telfort voor een aanbieding. Nu weer verlengd met 6 maandeb voor 30 euro (ipv 45) en Ziggo Sports of een snelheidsverhoging een aantal maanden gratis. Snel verdiend!
   - Barry (BespaarBalans)

   Verwijderen