zaterdag 8 januari 2022

meer licht!

Zoals hier te zien is hebben we vandaag een "dag" van 8 uur, dat wil zeggen de tijd tussen zonsopkomst en -ondergang. "We gaan weer de goede kant op" is een veelgehoorde opmerking. Hoe dan ook: veel mensen (waaronder ik) worden vrolijker van zonlicht.


Eerste (therapeutische) werkweek

Aankomende week ga ik het weer proberen: maandag en dinsdag en misschien woensdagmorgen, als het lukt. Heel zorgvuldig/spaarzaam met energie omgaan zal het devies zijn.
Donderdag dan weer een afspraak met de praktijkondersteuner. Nou, we gaan het allemaal wel zien: eerst nog even weekend.
Ah, gelijk een teken van iets meer regelmaat: onderscheid tussen week en weekend :-)

Fijn weekend!

2 opmerkingen:

  1. Tip van een ervaringsdeskudige: spreek nooit een 'misschien' af. Voor je het weet ben je die woensdagmorgen aan het werk en kijken ze raar op als het de week erop niet lukt. Dus loop niet te hard van stapel en zeg morgen dat je er alleen op maandag en dinsdag bent voorlopig! Waarom zou je nu je benen onder je gat vandaag rennen... je gaat er weg en over een jaar heeft niemand het nog over je, of je nu wel of niet werkt op woensdagochtend. Maw: kies nog lekker even voor jezelf! Groet Niek. ps: ja heel fijn dat we voorbij de kortste dag zijn, jammer dat feb, mrt en april nog verrekte koud kunnen zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. KUNNEN zijn, en wellicht zijn ze dat niet, vooral april. :-)

    BeantwoordenVerwijderen