dinsdag 27 augustus 2019

Geld verdiend met m'n dagboek: dankjewel!

Na ruim drie en een half jaar bloggen (a.k.a. dagboek bijhouden) kreeg ik afgelopen week voor het eerst reclame inkomsten uitbetaald! Aangezien ik het bloggen als een soort hobby zie voelen de reclame inkomsten als gratis geld en met die €70 kon ik een deel van de rekening van de dierenarts betalen.


Kat


Hij heeft al zijn streken weer terug en bedacht al een paar nieuwe! Eten van zachtvoer gaat uitstekend. De harde brokken kosten nog wat moeite maar het gaat dus heel goed vooruit! Nog ontstekingsremmer blijven geven en volgende week nog even controle.


Marktplaats


Volgens mij heb ik een stuk of 10 items verkocht? Bij sommigen is de opbrengst 100% pure winst want een aantal gekregen schoolboeken had ik bijv. gered van het oud papier.


Tropisch


Volgens de vooruitzichten nog 2 dagen tropisch weer en dan iets minder heet. Ik hoop vooral op veel neerslag maar dat lijkt de komende week (weken?) niet te gaan vallen...

3 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. nee nog niet, a.s. maandag alhoewel ik a.s. vrijdag al wat voorbereidende werkzaamheden op locatie ga doen :-)

   groetjes,
   Mark

   Verwijderen
 2. Hoi Mark, ik had mijn reactie verwijderd omdat ik via de link niet direct op mijn eigen blog kwam. Het leek alsof iedereen mijn inloggegevens kon zien. Ik ben beginnend blogger en nog niet van alle markten thuis! Succes op school, benieuwd of sfeer en mentaliteit wat schoolser en minder bedrijfsmatig zijn. Ik lees het binnenkort wel! Groet Stella (wwww.stellaiszuinig.com)

  BeantwoordenVerwijderen