donderdag 23 augustus 2018

Alea Iacta Est!

De teerling is geworpen! Ik heb me ingeschreven voor de boot camp door een aanbetaling te doen.

Een teerling is trouwens een dobbelsteen...wauw geniaal. Gelijk een idee voor een nieuwe tattoo. De gelegenheid van de tattoo mag duidelijk zijn: mijn transformatie naar Mark 3.0. (Momenteel versie 2.1)

Daarnaast kreeg ik van opa Geldnerd een eBook toegestuurd dat ik direct ben beginnen te lezen. Problemen in de dating sfeer geschreven door een gamer/computer nerd en dus ook met dergelijke terminologie en analogieën.

Ik zoek bij het oplossen van mijn problemen naar een duurzame oplossing: een oplossing waarmee ze voor eens en voor altijd zijn verholpen. Ik ga op zoek naar de oorzaak van het probleem (Hallo, ik ben Mark en ik heb een probleem hahaha!") en pak het daar aan.

Het voordeel  van  een  duurzame  oplossing  is  dat  het  probleem  hierna niet meer terug zal komen. Het nadeel van een duurzame oplossing is dat het meer tijd en moeite kost om het probleem op te lossen dan met een quick fix. De tijd en moeite ruimschoots waard lijkt me.

Meest aantrekkelijke versie


Om de meest aantrekkelijke versie van jezelf te worden, heb je zowel een  aantrekkelijke  persoonlijkheid  als  goede  dating  skills  nodig. Alleen weten hoe je de dating game moet spelen is niet voldoende, je moet het ook kunnen toepassen. Als je niks durft te proberen in de dating game omdat je bang bent om afgewezen te worden, dan zul je niks anders proberen en verandert er dus ook niets. Nu is het vaak zo dat werken aan je persoonlijkheid ervoor zorgt dat je dating skills ook meegroeien. Wat je denkt en voelt bepaalt namelijk voor een groot gedeelte wat je doet. Andersom kan het verbeteren van je  dating  skills  ervoor  zorgen  dat  je  zelfvertrouwen  meegroeit.  Ik geloof sterk in deze wisselwerking.

Nou, ik ga weer verder lezen bij LEVEL 2. (Ik zei toch: ICT terminologie!)

1 opmerking: