dinsdag 13 maart 2018

Niet meer on speaking terms

De echtscheiding is nog niet helemaal officieel maar de advocaat heeft de stukken in haar bezit en wellicht ook al ingediend bij de rechtbank.

Zodra de uitspraak komt moeten we nog 1 documentje opsturen: de akte van berusting.
Daar zat trouwens nog een fout in die ik gelukkig tijdig bespeurde en heb laten rechtzetten.

Als dat dan achter de rug is kunnen we zien hoe we onze vriendschap vanaf nu in zullen vullen.
"On speaking terms" waren we zeker nog.

Ik zeg "waren": Vrouwlief heeft me verwijderd als vriend op FB. Een duidelijk signaal, kennelijk zit een vriendschap er wat haar betreft niet in.
Ik had het graag anders gezien, maar ik respecteer haar keuze...

6 opmerkingen:

 1. Vervelend, maar als dit het enige signaal is dat ze niet "on speaking terms" is, dan zou ik het niet te ernstig opvatten. Ik kan me voorstellen dat ze even niet je berichten wil zien, of dat ze niet wil dat je haar berichten ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien, alhoewel je "volgen" gewoon uit kunt zetten (en dat stond al uit).

   Verwijderen
 2. Hoi, ik zou er ook niet zo mee zitten. Bovendien, je hebt vast leukere dingen te doen dan met elkaars leven bezig te zijn op Facebook. Ik heb het niet meer en mis het totaal niet! Als ik wil weten hoe het met mijn vrienden en bekenden is dan kom ik daar toch wel achter. Maar dat is inmiddels een bekende discussie tussen voor- en tegenstanders van Facebook etc. Sterkte met verwerking van de scheiding! Groet Niek

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :-) bedankt Niek. 't Ging me ook niet zozeer om het volgen maar meer het "ontvriend" zijn. Tja, ik hoor bij het kamp van de twijfelaars.
   Dank je wel!

   Verwijderen
 3. Het is mooi om te lezen hoe je er mee om gaat. Het lijkt mij een moeilijke tijd te zijn voor jou. Sowieso ook knap dat jullie nog altijd "on speaking terms" zijn. Hopelijk blijft dat ook zo en zegt het ontvrienden op Facebook daar niet zoveel over.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien is het ook goed zo. Alles is achter de rug en kun je een start maken met je nieuwe leven. Hoe moeilijk dat ook zal zijn. En ik spreek niet zomaar. Ik heb dit in 1993 meegemaakt. En na de eerste moeilijke jaren zijn we sindsdien weer on speaking terms. Een appje met de verjaardag, gelukkig nieuwjaar en zoiets. Verder hebben we allebei ons eigen leven.

  BeantwoordenVerwijderen